Garderobeplanning

Garderobeplanning

Iedereen kent het wel…. Keuze-stress!

Er staat een belangrijke afspraak op de agenda en je hebt voor jezelf bepaald wat je voor die dag aan wil doen, maar die dag voel je je er niet lekker of zelfzeker in. Resultaat: Je loopt enkele keren naar boven om telkens weer nieuwe combinaties te maken met als gevolg dat je je niet zekerder voelt, maar dat je na een uur compleet het Noorden kwijt bent.

Het is begrijpelijk dat je in de loop van de jaren wel eens van smaak wisselt en dat er kledingstukken zijn die op de achtergrond raken. Het is altijd leuk om eens iets nieuws te scoren, maar vaak zijn het ´impuls aankopen´ die voor korte tijd leuk zijn en goed voelen, maar het zijn vaak geen items die bijdragen aan jouw persoonlijkheid en wie je bent, wat je wilt uitstralen. Die nieuwe aankopen zijn dan geen aanwinst meer, maar dragen er juist toe bij dat je het overzicht kwijt raakt.

Een goede garderobe toegespitst op de persoon/drager bestaat uit:

  • Kleding in de juiste kleuren volgens jouw persoonlijke kleurtype
  • Kleding in de juiste modellen/schnitt/prints/stoffen die jouw figuur positief ondersteunen
  • Kleding die aansluit bij jouw persoonlijkheid
  • Kleding die aansluit op de rol die je per situatie, opdracht en/of missie dient te vervullen als partner, vriend of collega, baas, compagnon, bemiddelaar, leraar, vertrouwenspersoon enz.

Middels garderobe planning en Personal Shopping kunnen we helpen om de juiste combinaties te maken, waardoor je exact weet wat je onder welke omstandigheden best kunt dragen en combineren.

Vestigingsadres
XClusive Styling
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde
België

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Image