Interieur, uitstraling & gastvrijheid

Interieur, uitstraling & gastvrijheid

Interieur, uitstraling & gastvrijheid

Voor wat betreft het gebouw en de ruimtes geldt, dat de uiterlijke leef- en werkomgeving een weerslag heeft op beleving en psyche. Onze zintuigen spelen hierbij een grote rol. Op het gebied van uiterlijke vormgeving ligt de focus o.a. op de uitstraling van het bedrijf, de indruk en effectiviteit van ontvangst en de inrichting van de werkplekken. Ook geur, lichtinval, kleurenstelling en wandprints etc. hebben een weerslag op psyche en beleving.

De beleving begint al vanaf het moment dat een bezoeker het terrein op komt rijden. In de meest gunstige situatie wordt de bezoeker vanaf dat moment als het ware naar de entreedeur getrokken. Een prettige beleving begint bij een uitnodigende entree en een receptie die aan gasten een warm welkom biedt. Op het gebied van innerlijke beleving zijn positieve energie en motivatie, emotionele ondersteuning en FEEL GOOD speciale aandachtspunten. Voor wat betreft medewerkers heeft de persoonlijke uitstraling, houding en mimiek even goed een weerslag op hoe je die persoon ervaart.

De kwaliteiten en uitstraling van medewerkers liggen in het verlengde van wat je als bedrijf uitstraalt en het geheel bepaalt uiteindelijk hoe bezoekers, leveranciers en klanten een bedrijfsbezoek ervaren.

Vestigingsadres
XClusive Styling
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde
België

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Image