Personal Shopping

Personal Shopping

Naast Garderobeplanning is het ook mogelijk dat we ontzorgen via Personal Shopping. Alvorens hiervoor een datum in te plannen, is er eerst een intake gesprek noodzakelijk om te bezien waar wensen liggen, ook op gebied van persoonlijkheid en carrière.

Vaak zijn we geneigd te dragen wat we gewend zijn en wat vertrouwd is. Het is lastig om zomaar uit jouw comfortzone te stappen en die nieuwe uitdaging aan te gaan. Ook ons zelfbeeld speelt hierbij een rol, want wanneer je van jezelf denkt of vindt dat een bepaalde kledingstijl b.v. te opvallend voor jou is, zou het wel eens mogelijk kunnen zijn dat je de uitdaging niet aandurft, terwijl de kledingstijl je wél aanspreekt. En dit soort gedachtes kunnen je remmen in jouw persoonlijke ontwikkeling om te bereiken wat je zou willen bereiken en om te zijn wie je zou willen zijn.

Middels garderobe planning en Personal Shopping kunnen we helpen om de juiste combinaties te maken, waardoor je exact weet wat je onder welke omstandigheden best kunt dragen en combineren.

Vestigingsadres
XClusive Styling
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde
België

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Image