Wie ben ik

Margriet Verhulst, Imago & Interieur Styliste

´Mijn allergrootste passie is de wereld een stukje mooier te maken en zo bij te dragen aan het levensgeluk van mensen op alle niveaus´

Wie ben ik? Margriet Verhulst

Wie ben ik?

In mijn leven heb ik de meest uiteenlopende Sales functies bekleed. In 2010 ben ik gestart met Interieur projecten vanuit de principes van Feng Shui, wat de weerslag van de uiterlijke omgeving op de psyche bestudeert. Vakbladen zoals het magazine Zorginstellingen, maar ook magazines zoals ´Facilitair Management en Gebouwbeheer, besteedden de nodige aandacht aan mijn projecten omdat ze innovatief zijn. Healing Environment en Feel Good werden immers benadrukt via een ´out of the box´ aanpak.

In Arnhem heb ik o.a. een heel mooi project gehad waarbij ik alle gemeenschappelijke ruimtes en gangen mocht ontwerpen en inrichten van een nieuwe Zorginstelling voor beginnend dementerenden. Al gauw bleek de effectiviteit van mijn aanpak, want het gebouw gaf voor de bewoners zoveel herkenning, dat ouderen met dwaaldrang die voorheen aan elke deur morrelden ineens tot rust kwamen, zo ook ouderen met een zwaar oorlogsverleden.

Tevens ben ik Matchmaker voor Relatiebureau XClusive Match, een initiatief voor Singles met een Oprechte Relatiewens wat werkt met relatieconsulenten. Om de Singles zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in mijn rol als Matchmaker, heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding Imago Styling want één van mijn uitspraken is: ´Als je een Prins wil, moet je ook een Prinses zijn´. Met andere woorden: Wat je uitstraalt, trek je ook aan en een éérste indruk maak je maar één keer! Ik schrijf ook bijna maandelijks columns voor magazines zoals Para-Astro.

Vanuit mijn rol als Imago Styliste help ik Singles middels Kleur Stijl & Imago adviezen met hun uitstraling en zichtbaarheid. Dit is een hele belangrijke méérwaarde aan de start van het bemiddelingstraject, omdat het slaagkansen direct vergroot. Ook niet-Singles mogen zich altijd tot mij wenden.

Feitelijk heb ik dus affiniteit met interieur en met Imago Styling en middels XClusive Styling kan ik al mijn passies combineren.

Vestigingsadres
XClusive Styling
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde
België

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Image